Schaakclub Haren en Schaakverenging Oostermoer zijn met ingang van het seizoen 2014-2015 een samenwerkingsverband aangegaan. In de externe competities zal dit betekenen dat er gespeeld gaat worden onder de naam "Haren & Oostermoer".

Voor het seizoen 2016-2017 zullen er vier teams gevormd worden: Haren & Oostermoer 1 zal uitkomen in de promotieklasse en bestaan uit spelers van beide verenigingen. Haren & Oostermoer 2 zal voornamelijk bestaan uit spelers van Schaakclub Haren en uitkomen in de eerste klasse. Haren & Oostermoer 3 wordt voornamelijk gevormd uit spelers van Schaakvereniging Oostermoer en zal in de tweede klasse gaan spelen. Tot slot zal er een Oostermoer-team meedoen aan de viertallencompetitie.

Verder kunnen spelers van beide verenigingen deelnemen aan elkaars interne competities. Hetzelfde geldt voor de sprintschaakcompetitie van Oostermoer en de bekercompetitie van Haren.

Tot slot kunnen jeugdspelers ook op de jeugdafdeling van Haren terecht. Ook deze is op vrijdagavond, van 18:30 tot 19:30 uur.

 

  Schaakclub Haren Schaakvereniging Oostermoer
Speelavond jeugd Vrijdagavond 18:30-19:30 uur Geen; jeugdleden zijn van harte welkom bij Schaakclub Haren
Speelavond senioren Vrijdagavond vanaf 19:45 uur Donderdagavond vanaf 19:45 uur (ook voor externe wedstrijden)
Speellocatie (extern) voor Haren & Oostmoer 2 Haren & Oostermoer 1 en 3
Speellocatie De Octopus
Mellenssteeg 16
9753 HN Haren
Grand Café Zuidlaren
De Millystraat 8
9471 AH Zuidlaren

 

Zie ook het artikel over het samenwerkingsverband op de website van Schaakclub Haren.